FAQ produk AdDar Beauty

PERTANYAAN YANG SERING DIAJUKAN (FAQ):

 

Tentang Sabun Mutiara AdDar Beauty?

Jika seseorang ada masalah resdung atau kulit sensitif, adakah selamat jika mereka ingin menggunakan sabun mutiara AdDar Beauty untuk merawat masalah kulit?
Sabun Mutiara AdDar Beauty di perbuat dari Ekstrak Pati Mutiara & juga bahan-bahan lain yang berasaskan tumbuhan seperti Seaweed, Rice Bran Oil & Banana Enzym. Oleh itu selamat diguunakan oleh sesiapa yang ada masalah kulit sensetif atau resdung.

Apakah kelebihan Sabun Mutiara AdDar Beauty ini?
Kepakaran Sabun Mutiara AdDar Beauty adalah ianya mampu merawat masalah kulit terutamanya jerawat & mengecutkan jerawat seawal 3 hari. Sabun Mutiara AdDar Beauty ini juga mampu memudarkan parut jerawat & menghapuskan kulit berminyak dengan berkesan.

Adik saya berumur 15 tahun, adakah dia sesuai menggunakan Sabun Mutiara AdDar Beauty ini?
Sabun Mutiara AdDar Beauty ini sesuai digunakan lelaki & wanita seawal usia 13 tahun. Ibu mengandung juga selamat menggunakan sabun ini.

Kalau saya guna Sabun Mutiara AdDar Beauty ini, boleh guna produk lain dalam masa yang sama?
Pengguna tidak digalakkan menggunakan produk lain sewaktu proses rawatan kerana dikhuatiri bahan yang bercampur akan melambatkan atau mengganggu proses rawatan.

sabun mutiara addar beauty

DAPATKAN SEKARANG

 

Tentang Serum Epigenetic AdDar Beauty?

Apa dia Serum Epigenetic AdDar Beauty & kehebatan Serum Epigenetic?
Serum Epigenetic AdDar Beauty ini diproses menggunakan teknologi terbaru dari Jerman iaitu Teknologi Epigenetic Science , Teknologi Nano & kehebatan Serum Epigenetic AdDar Beauty ini adalah ianya mampu mengaktifkan semula sel-sel yang lemah & mengaktifkan semula kolagen kulit. Sehingga ke 3 generasi akan memiliki kulit yang cantik tanpa masalah.

Boleh hilangkan jeragat dengan menggunakan Serum Epigenetic AdDar Beauty ini?
Dengan penggunaan yang konsisten & mengikut cara yang betul, jeragat atau masalah kulit lain boleh dirawat dengan mudah. Serum Epigenetic AdDar Beauty ini akan mencari punca masalah kulit & merawat sehingga ke akarnya.

Berapa lama Serum Epigenetic AdDar Beauty boleh menampakkan kesan?
Bergantung kepada masalah kulit yang dihadapi. Kami tidak menjanjikan pakai hari ini esok dah cantik kerana Serum Epigenetic AdDar Beauty adalah serum yang merawat kulit hingga keakarnya dan ia bebas bahan kimia merbahaya (Merkuri & Hidroquinone).

Saya baru 21 tahun, boleh pakai Serum Epigenetic AdDar Beauty ni?
Serum Epigenetic AdDar Beauty boleh digunakan oleh lelaki & wanita berumur 18 tahun hingga 50 tahun.

serum mutiara epigenetic addar beauty

DAPATKAN SEKARANG

 

Tentang Produk-Produk AdDar Beauty?

Adakah produk-produk AdDar Beauty ini Selamat digunakan?
Produk-produk AdDar Beauty telah melalui ujian klinikal di makmal dan dijamin selamat untuk digunakan. Ianya telah mendapat kelulusan GMP & KKM.

kkm-addar-beauty

Bolehkah saya mengenakan solekan (makeup) selepas menggunakan sabun & serum AdDar Beauty?
Ya, walaubagaimana pun matlamat utama kami adalah memastikan pengguna2 Produk-produk AdDar Beauty memiliki kulit wajah cantik remaja serta kulit yang cerah tanpa perlukan solekan “Naked Face Like A Pearl“.

Bagaimana menggunakan Sabun Mutiara AdDar Beauty & Serum Epigenetic AdDar Beauty ?
Semudah 1-2-3. Jimat masa & ringkas.

sabun-mutiara-addar-beauty-serum-epigenetic-addar-beauty

sabun dan serum mutiara addar beauty

DAPATKAN SEKARANG